Kunstplakater

TYR

179 kr.299 kr.

Denne serie af minimalistiske plakater er håndmalet med akvarel. De symboliserer hvert stjernetegn, og til hvert tegn er en dato, og en kort beskrivende tekst.

Tekst på plakat til stjernetegnet Tyren: Taurus are fearless and hardworking romantics. They aspire comfort and wealth in life.

✘ Digitalt print
✘ 180 grams papir
✘ Mat overflade

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Hurtig levering med GLS indenfor 2-5 hverdage

Gratis fragt når du handler for min. 349 kr.

Sikker betaling med kort, MobilePay & PayPal

Beskrivelse

Om produktet

Tyr Stjernetegn er et motiv, som er malet med akvarel på papir. Serien af plakater symboliserer hvert stjernetegn, og til hvert tegn er en dato, og en kort beskrivende tekst.

Kunstplakaten er et digitalt print af et håndmalet motiv, som er malet med akvarel på papir. Papiret som motivet printes på, er højkvalitets 180 grams papir beregnet til kunstprint, med en mat overflade. Kunstplakaten er signeret og fås i størrelserne 30x40cm og 50x70cm.

 

Kunstplakater og malerier

Alle værkerne her hos Atelier4 er unikke håndmalede motiver af kunstneren Katarina Natalie Andersen. Alle værker her males med enten akvarel på papir, eller med akryl på lærred. Alle værker fås eksklusivt her på siden, og forhandles ikke andre steder. Værkerne i akvarel scannes ind på en computer, og opsættes til kunstplakater. Alle værker, malerier og kunstplakater, kan købes i flere størrelser og er alle er signeret. Kontakt evt. på info@atelier4.dk hvis en anden størrelse ønskes.

 

Om Atelier4

Webshoppen Atelier4 er udviklet og ejet af kunstner Katarina Natalie Andersen, som er bosat i Nyborg, hvor det tilknyttede galleri til Atelier4 også er placeret. Katarina har malet og tegnet siden hun var helt ung, men det var specielt under COVID-19, de kreative sysler tog fart, og webshoppen, samt hele hendes kreative univers kom til live. I 2022 overtog Katarina galleriet i Nyborg sammen med sin søster Sheala Laubin, hvorfra de begge arbejder med hhv. kunst og clairvoyance.

Katarina arbejder nu med både kunstplakater af motiver hun maler på papir med akvarel, og så tager hun imod bestillinger af custom malerier malet på lærred med akvarel og akryl. Ønsker du at bestille et værk, eller har du spørgsmål, så tag kontakt her.

Følg også gerne Katarinas kreative univers Atelier4 på Instagram eller på Facebook.

Yderligere information

Vægt1 kg