Kunstplakater

SPIX’S MACAW

500 kr.

Den lille blå Macaw, blev for 20 år siden erklæret uddød i det fri. Det skete fordi dens levesteder i Brasilien blev jævnet med jorden, og den blev indfanget som kæledyr, så den til sidst var væk, og kun levede i fangenskab.

Jeg ønsker at gøre en forskel for vores natur og dyreliv. Derfor vil jeg for hver solgt Spix’s Macaw plakat donere 150 DKK til ACTP (The Association for the Conservation of Threatened Parrots), som er en organisation der hjælper truede papegøjer med at komme tilbage til deres naturlige levesteder.

Jeg håber plakaten vil blive taget godt imod, så vi sammen kan gøre en lille forskel 💚

 

LIMITED EDITION
Limited edition a 50 stk i 50×70 cm

✘ Digitalt print
✘ 180 grams papir
✘ Mat overflade
✘ Signeret og nummereret

På lager

Kategori:

Hurtig levering med GLS indenfor 2-5 hverdage

Gratis fragt når du handler for min. 349 kr.

Sikker betaling med kort, MobilePay & PayPal

Beskrivelse

Om produktet

Spixs Macaw Kunstplakat er et motiv, som er malet med akvarel på papir. Motivet viser en illustration af en kvinde og to Spixs Macaw papegøjer i et kombineret portræt i farve. Motivet har hvid kant rundt om som paspatu.

Kunstplakaten er et digitalt print af et håndmalet motiv, som er malet med akvarel på papir. Papiret som motivet printes på, er højkvalitets 180 grams papir beregnet til kunstprint, med en mat overflade. Spixs Macaw Kunstplakat er signeret og nummereret, og fås i størrelsen 50x70cm.

 

Kunstplakater og malerier

Alle værkerne her hos Atelier4 er unikke håndmalede motiver af kunstneren Katarina Natalie Andersen. Alle værker her males med enten akvarel på papir, eller med akryl på lærred. Alle værker fås eksklusivt her på siden, og forhandles ikke andre steder. Værkerne i akvarel scannes ind på en computer, og opsættes til kunstplakater. Alle værker, malerier og kunstplakater, kan købes i flere størrelser og er alle er signeret. Kontakt evt. på info@atelier4.dk hvis en anden størrelse ønskes.

 

Om Atelier4

Webshoppen Atelier4 er udviklet og ejet af kunstner Katarina Natalie Andersen, som er bosat i Nyborg, hvor det tilknyttede galleri til Atelier4 også er placeret. Katarina har malet og tegnet siden hun var helt ung, men det var specielt under COVID-19, de kreative sysler tog fart, og webshoppen, samt hele hendes kreative univers kom til live. I 2022 overtog Katarina galleriet i Nyborg sammen med sin søster Sheala Laubin, hvorfra de begge arbejder med hhv. kunst og clairvoyance.

Katarina arbejder nu med både kunstplakater af motiver hun maler på papir med akvarel, og så tager hun imod bestillinger af custom malerier malet på lærred med akvarel og akryl. Ønsker du at bestille et værk, eller har du spørgsmål, så tag kontakt her.

Følg også gerne Katarinas kreative univers Atelier4 på Instagram eller på Facebook.